Anlık Bildirim

Nvidia GTX 1660 Ti’ın GPU’su gün yüzüne çıktı

Nvidia’nın ayak seslerini duyduğumuz Ray desteğinden yoksun Turing çözümlerinin raflardaki yerini almasına oldukça az bir zaman kaldı. Kartlardan GTX 1660 Ti’ın GPU’su açığa çıktı.
Nvidia  GTX 1660 Ti’ın GPU’su gün yüzüne çıktı Tam Boyutta Gör

GPU devi Nvidia’nın bütçe odaklı Turing kartlarının çıkışına yaklaştığımız şu günlerde kartlara dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son gelen haberlerde MSI’ın TU116 GPU’su üzerinde şekillenen modelinin PCB tasarımına yer verildi.

Bellekler için 2 alan daha görünüyor 

MSI GTX 1660 Ti Ventus XS ait olan PCB’ye göre kart yine MSI’ın GAMING X modeliyle benzer bir baskılı devreye sahip görünüyor. 4+2 faz VRM’e sahip modelde 6 GB kapasitede 192 bit bellek veri yolu desteğine sahip GDDR6 bellekler göze çarpıyor. Ayrıca 2 adet bellek kümesinin daha yerleşebileceği izlerin varlığı da dikkatlerden kaçmıyor.

Daha küçük GPU 

GPU’ya geldiğimizde ise TU116’nın TU106’dan bariz şekilde daha küçük olduğunu görmekteyiz. RT çekirdeklerinin yer almayacağı yonga ayrıca kırpılmış CUDA birimlerinin bir sonucu olarak fiziksel olarak da küçülmüş olsa gerek.
 
Son olarak TU116-400 GPU’sunu barındıracak GTX 1660 Ti’ın 22 Şubat’ta 279$’dan satışa sunulacağını belirtelim. GTX 1660 Ti’ın kardeşi GTX 1660’ınsa önümüzdeki mart ayının başlarında 229$’dan bizlerle olması bekleniyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim