Anlık Bildirim

OnePlus One mini yolda olabilir

Çinli OnePlus firmasının 17 Aralık itibariyle bir etkinlik düzenleyeceğini duyurması, gözlerin yeniden bu firmaya dönmesine neden olmuştu. Firmanın muhtemel bir CM güncellemesi için etkinlik düzenleyeceği sanılsa da karşımıza bir akıllı telefon çıkabilir.

Çin'den sızan bilgilere göre OnePlus firması amiral gemi modelinin mini bir versiyonu üzerinde çalışıyor. 5 inçlik bir ekrana sahip olduğu görülen OnePlus One mini modelinde 8 Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 615 yongaseti mevcut. 

Ön ve arka kısımda 8MP çözünürlüğünde kameralar yer alan model Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Yani bu modelde CM sürümü olmayacak. Tasarım olarak OnePlus One modelinde pek farkı olmayan mini versiyonun plastik arka kısmının biraz daha kalın olduğu belirtiliyor. 

OnePlus One mini modelinin tahmini fiyatı 245$ olacak ve 2015 yılında satışa sunulacak. Kendi fiyat bandında özellikle kamera ve işlemci konusunda öne çıkacağı tahminini yapabileceğimiz OnePlus One mini modelinin gelecek yıl tanıtılacağını söyleyenler de mevcut. Kesin bilgileri ise 17 Aralık itibariyle öğrenebileceğiz. 
OnePlus One mini yolda olabilir

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
839 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
oneplus two
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim