Anlık Bildirim

PowerColor su soğutmalı Radeon HD 7970 LCS modelini hazırlıyor

AMD'nin yüksek performanslı odaklı her yeni grafik yongasında su soğutmalı ekran kartı sunan PowerColor, bu geleneğini Radeon HD 7970 için de bozmadı. Bizzat PowerColor tarafından yayınlanan ilk görüntüye göre, üzerinde Slovenya merkezli soğutma çözümleri üreticisi EK tarafından geliştirilen bakır su soğutma bloğunun kullanıldığı Radeon HD 7970 LCS için son hazırlıklar yapılıyor.
Saat hızları, çıkış tarihi ve son kullanıcı satış fiyatına ilişkin detayların önümüzdeki günlerde açıklanması beklenen ekran kartı, Tahiti XT grafik yongasının karakteristik özellikleri olarak 384-bit bellek veri yolul desteği, 2048 paralel işlem birimi, 3GB GDDR5 bellek kapasitesi, 128 doku ünitesi ve 32 ROP birimi ile geliyor. Yeni nesil grafik işlemci mimarisinin öne çıkan özelliklerinden bazıları olarak DirectX 11.1 ve PCI Express 3.0 teknolojilerine destek  sunan ekran kartı aynı zamanda 28nm fabrikasyon süreci sayesinde yüksek hız aşırtma başarımı da vaad ediyor.
Performans çıtasını arttırmak isteyenler için Crossfire ile çoklu GPU desteği de sunan PowerColor Radeon HD 7970 LCS çıktığı dönemde piyasaya giriş yapan su soğutmalı ilk Radeon HD 7970 çözümlerinden biri olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11729 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon, powercolor
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim