Anlık Bildirim

Presitigo'nun iki yeni Windows Phone 8.1 cihazı kısa süre içerisinde piyasaya çıkıyor

Presitigo'nun iki yeni Windows Phone 8.1 cihazı kısa süre içerisinde piyasaya çıkıyor

Microsoft'un Windows Phone ekosistemine bu yıl dahil ettiği sayısız bölge lideri üreticileri yavaş yavaş ilk ürünlerini piyasaya sürmeye başlıyor. ABD'li Yezz ve Hintli MicroMax'dan sonra Rus Prestigio da iki yeni Windows Phone 8.1 cihazı ile karşımıza çıkacak.

Prestigio genelde Android cihazlarıyla alt seviye pazarda faaliyet gösterdiği için yeni WP 8.1 akıllı telefonları da bu segmentte boy gösterecek. 

Cihazlardan MultiPhones 8500 DUO 5 inçlik IPS ekranda 720p çözünürlük sunarken Gorilla Glass ile ön cam sağlamlaştırılmış. Cihaza gücünü 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci gücünü verirken sistem 1GB RAM ile desteklenmiş. Arka kısımda 8MP çözünürlükte otomatik odaklamalı, ön kısımda ise 2MP çözünürlükte bir kamera yer alıyor ve çift SIM desteği mevcut.

MultiPhones 8400 DUO ise aynı işlemciyi korurken 4 inçlik IPS ekranda 480x800 piksel çözünürlük sunuyor. Arka kısımda 8MP çözünürlükte otomatik odaklamalı arka kamera ve çift SIM desteği şeklinde diğer özellikler mevcut.

Prestigio MultiPhone 8500 DUO modeli gelecek ay itibariyle 235$ olarak, Prestigio MultiPhone 8400 DUO ise Ağustos itibariyle 115$ olarak İspanya'da satışa çıkacak. Sonraki aylarda ise diğer Avrupa ülkelerine gelmesi bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1023 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
windows phone 8.1
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim