Anlık Bildirim

RIM'in L serisi cihazı için erken bir inceleme videosu yayınlandı

RIM'in merakla beklenen BlackBerry 10 işletim sistemli L serisine ait fotoğrafların internete sızmasının ardından yine aynı kaynaktan cihaza ait ilk inceleme videosu da yayınlandı. Vietnamlı teknoloji sitesi Tinthe'nin gerçekleştirmiş olduğu bu inceleme cihazı yakından görmemizi sağlarken, BlackBerry 10'un kullanıcı arayüzüne ait detayları da ortaya çıkarmış oldu.

Söz konusu inceleme videosunda RIM'in L serisi cihazı BlackBerry Dev Alpha B cihazıyla karşılaştırıldı. Cihazlar görünüm açısından birbirine oldukça benzese de 2013'ün başlarında kullanıcıyla buluşması beklenen L serisi cihazın daha kavisli hatlara sahip olduğu görülüyor. Cihazın tasarımının yanı sıra, BlackBerry 10'un kullanıcı arayüzünü görme fırsatı bulduğumuz videoda işletim sisteminin çoklu görevlerdeki başarısı, bildirimlere veya mesajlar ekranına geçiş hızı dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor. Daha önce yayınlanan görsellerde de gördüğümüz üzere cihazın arka kapağı çıkarılabilirken, bu kapakta NFC bandı yer alıyor. Kapağın altında ise uzun bir 1800 mAh'lik uzun bir pil, microSD kart yuvası, SIM kart yuvası bulunuyor.

RIM'in 2013'ün başlarında piyasaya sürmeye planladığı BlackBerry 10'lu L serisi cihazının detayları her ne kadar gün yüzüne çıkmaya başlasa da, cihazın kullanıcılara neler sunacağını 30 Ocak 2013 tarihinde düzenlenecek resmi tanıtımla birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1219 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim