Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy Note 7 için özür diledi

Samsung Galaxy Note 7'nin akıbeti ortada. Patlayan telefonlar derken cihazların toplanması, ardından güvenli diye dağıtılan cihazlarda da sorunların baş göstermesi, üretimin sonlanmasına neden oldu.
Samsung, Galaxy Note 7 için özür diledi
 
Samsung Galaxy Note 7, müthiş bir başarı hikayesi nasıl marka imajına zarar veren olumsuz bir sonuç doğurabilirin cevabı niteliğinde. Özellikle Amerika pazarında telefonların yanması, ardından cihazların toplanması ve dağıtılan "güvenli" yeni cihazların da benzer sorunlar yaşamasıyla üretimi durdurulan Galaxy Note 7, hem finansal hem de marka imajı açısından Samsung için şu anda etkisi tam olarak ölçülemeyen ticari zarara dönüştü.
Yaşanan bunca gelişme sonrasında, yeni nesil amiral gemi telefon lansmanlarında kendisini sıkça gördüğümüz Samsung Mobile Başkanı Koh Dong-jin, tüm dünyadan özür diledi. Güney Kore'de medya mensularının karşısına çıkan yönetici, Uzakdoğu geleneğinin bir parçası olarak kameralar önünde eğilerek üzgünlüğünü gösterirken, tüketicilerin bir Samsung telefonu güvenlik endişe olmadan kullanabilecekleri inancını tamir etmek için çalışacaklarını ve böyle bir hatanın tekrarlanmayacağını söyledi.
Çalışanlar destek mesajlarıyla Koh Dong-jin'e moral olmaya çalışırken, tercrübeli yönetici de teşekkürlerini dile getirip yaşanan bu olay karşısında hüsran yaşadığını belirtti. Tabi ki Samsung Grubu'nun  nasıl tepki göstereceği merak konusu. Galaxy S5'in özellikle tasarım ve deneyim konusunda aldığı eleştriler sonrasında farklı seviyedeki kimi çalışanlarıyla yollarını ayıran Samsung, Note 7'nin akıbeti sonrasında Koh Dong-jin ile de yollarını ayırabilir veya mevcut pozisyonundan alabilir. Bu konuda gelişmeler yaşandıkça bildirmeye devam edeceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22234 kez okundu.
39 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim