Anlık Bildirim

Samsung aylık 1 milyon Galaxy Note 8 satışı bekliyor

Samsung aylık 1 milyon Galaxy Note 8 satışı bekliyor

Ay ortasında tanıtılacak amiral gemi modeli Galaxy S4 için toplam 100 milyon satış rakamı bekleyen Samsung, endüstri kaynaklarına göre Galaxy Note 8 tablet modelinin de aylık 1 milyon satış rakamı yakalayacağını öngörüyor.

1.6GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Exynos işlemci, 8 inçlik 1280 x 800 piksel çözünürlükte ekran, 2GB RAM, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, S-Pen teknolojisi, Android 4.1.2 işletim sistemi, telefon özelliği şeklinde özellikler sunan Galaxy Note 8, Avrupa'ya 360 Avro başlangıç fiyatından giriş yapacak.

Samsung'un bu modelde kullanacağı panelin üretim teknolojisinin ise nispeten biraz daha düşük kaliteli paneller ortaya çıkaran G1F olacağı belirtiliyor. Bu teknolojide LCD ekran üzerine dokunmatik bir film eklenerek hem daha ince bir yapı elde ediliyor hem de LCD ekranın parlaklığı biraz daha artıyor. Ancak dokunmatik hassasiyeti biraz azalıyor.

Samsung LCD ekranları kendisi üretirken, G1F dokunmatik panelleri de Young Fast Optoelectronics ve J Touch firmalarından tedarik ediyor. 

Samsung'un satış hedefi nedeniye G1F dokunmatik panel sevkiyatının da yılın ikinci çeyreğinde büyük oranda artması bekleniyor. İki üretici firma da üretim verimliliği konusunda iyileştirmeler elde etmeye başladı.

Young Fast ayrıca 5, 6 ve 7 inçlik tablet modelleri için de G1F dokunmatik ekran sağlayabilmek için çalışmalar yapıyor.

Samsung'un Note serisinin elde ettiği başarı nedeniyle Galaxy Note 8 modelinden de oldukça umutlu olduğu görülüyor. Aynı segmentteki rakiplerine göre daha pahalı olan Galaxy Note 8 modelinin özellikle telefon fonksiyonu sayesinde tem tablet hem akıllı telefon şeklinde kullanılması da muhtemel. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1561 kez okundu.
26 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim