Anlık Bildirim

Samsung internete sızan akıllı telefon ve tablet iddialarını yalanladı


Dün gündeme bomba gibi düşen haberlerde Samsung’un üst ve giriş seviyesine hitap eden 7 Android telefonu, 2 Bada telefonu ve 2 tane de Honeycomb tablet modelinin Litvanyalı bir perakende sitesi tarafından internete sızan yol haritası konu edilmişti. Özellikleri büyük heyecana sebep olan modellerle ilgili bugün Güney Koreli Samsung’dan yalanlama geldi.

Konuyla ilgili Samsung Tomorrow bloguna bir açıklama yapan firma, bazı medya sitelerinde çıkan Samsung’un 9 yeni akıllı telefon 2 yeni tablet hazırladığına dair iddiaların gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Gelecek modellerine olan ilgiden oldukça memnun kalan Samsung sızdırıldığı iddia edilen yol haritasındaki  bilgilere inanılmamasını istedi ve mümkün olan en kısa zamanda yeni cihazlarla ilgili bilgilerin teknolojiseverlerle paylaşılacağını belirtti.

Bu açıklama Samsung’un belirtilen cihazlar üzerinde çalışmadığı anlamına gelmiyor. Muhtemelen firma yeni gelecek modellerin sayılarıyla ilgili artan dedikoduları kırmak istiyor. Çünkü hali hazırda Apple ile devam eden bir patent davası mevcut.

Samsung’un 2 Eylül’de Berlin’de başlayacak olan tüketici elektroniği fuarı IFA 2011’de bazı yeni modellerinin tanıtımını yapması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim