Anlık Bildirim

Samsung mobil cihazların boyutlarını artırma planları yapıyor

Samsung mobil cihazların boyutlarını artırma planları yapıyor

Bundan yaklaşık 10 yıl öncesinde küçük cep telefonları büyük ilgi görürken, bugün işler tersine dönmüş durumda ve tüketiciler daha büyük ekranlı mobil cihazlara ilgi duyuyor. Hal böyle olunca üreticiler de yatırımlarını büyük ekranlı cihazlara yapıyor.

Phablet adı verilen segmenti Galaxy Note akıllı telefonu ile başlatan ve büyük ekranlı akıllı telefonların bir nevi öncüsü olan Samsung, bu yıl başında da tablet segmentinde boyut çıtasını yukarı çekmişti. 

Firma çeyrek yıl tablolarını açıkladığı yatırımcı konferansında, mobil cihaz pazarına dair planlarını paylaştı. Firma mobil cihazların geldiği boyutları yeterli görmüyor ve bunu biraz daha artırmak niyetinde. 

Bu yıldan itibaren firmanın ağırlık vereceği akıllı telefonlar 5-6 inç arasında olacak. Firmanın rağbet gören Phablet sınıfına yeni üyeler ekleyeceği anlaşılıyor. Henüz tanıtılmayan 5 inçlik Galaxy Grand Neo, 5.5 inçlik Galaxy Note 3 Neo modelleri görünüşe göre bu stratejinin bir ürünü olacak. 

Tablet segmentinde ise firma 20 inçe kadar çıkmayı planlıyor. Bu tabletler ayrı bir sınıfın da öncüsü olacak. Firma ayrıca bu yıl Galaxy Tab ailesinin farklı versiyonlarını modifiye ederek satışa sunacağını da sözlerine ekledi. 

Daha yılın ilk ayında olmamıza rağmen 5 farklı tablet modeli lanse eden Samsung'un, bu açıklamalarla sayıyı daha da atıracağı anlaşılıyor. Bir süre önce iki farklı tablet modeli bilgisi internete sızdırılmıştı. Bu da bu açıklamaları teyit eder nitelikte. Ancak tahminler sadece Android platformu için değil Windows 8 platformu için de bu modellerin geliştirildiği yönünde. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6688 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim