Anlık Bildirim

Samsung'dan yeni nesil Chronos 7 dizüstü bilgisayar


Samsung büyük başarı elde ettiği Chronos 7 dizüstü bilgisayarını yeniliyor. Güney Koreli üretici tarafından yayınlanan yeni videoya göre The New Series 7 Chronos olarak isimlendirilen dizüstü bilgisayar, ülkemizde de satılan mevcut model ile kıyaslandığında hem tasarım hem de donanım bazında önemli yenilikler sunacak gibi görünüyor.
Tasarım bazında videodan anlaşılabileceği üzere kasa kalınlığı düşürülen dizüstü bilgisayar, daha yüksek performansı daha taşınabilir bir yapıda sunacak. Intel'in Ivy Bridge platformunu kullanan bilgisayar, AMD'nin yeni nesil mobil grafik birimlerinden olan Radeon HD 8870M ile geliyor. 640 adet paralel işlem birimine sahip olan 992GFLOP seviyesinde tek hassasiyetli işlem gücü sunan Radeon HD 8870M, AMD'nin iddiasına göre Nvidia GeForce 650M GS GPU'sundan oyun ya da uygulamasına göre %70'e varan oranda daha hızlı olmayı başarıyor.
Tüketici Elektroniği Fuarı'nda lanse edilmesi beklenen yeni dizüstü bilgisayarda ayrıca uygulamaların daha hızlı açılabilmesi için Ram Accelerator özelliği ve daha iyi çoklu ortam deneyimi için JBL tasarımı hoparlörler de bulnuyor. Full HD ekrana sahip olan yeni nesil Chronos 7 dizüstü bilgisayarların çıkış tarihi ve fiyatlandırması ise bilinmiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim