Anlık Bildirim

SanDisk’ten iOS cihazları için 256GB harici depolama alanı

Uzun süredir iOS cihazları için iXpand Flash Drive markası altında flash bellek ürünleri sunan SanDisk firması, seriye şimdi 256GB bellek kapasitesini ekliyor.

Android işletim sisteminde olduğu gibi iOS işletim sisteminde yerleşik olarak harici depolama belleği desteği mevcut değil. Hafıza kartı desteği de olmaması, kullanıcıları dahili belleğe mecbur bırakıyor. Son dönemde firmaların bu engeli bir şekilde aştıklarına şahit oluyoruz.

256GB kapasite

SanDisk, uzun süredir iXpand markası altında iOS cihazları için flash bellek ürünleri sunuyor. Bir uygulama üzerinden bağlanan iXpand bellekler yine aynı uygulama ile veri alışverişi yapabiliyor. MWC 2017 fuarında iXpand belleklerin kapasitesi 256GB’a yükseltildi.

iXpand Flash Drive sürücüleri Lightning bağlantısı yanında USB 3.0 bağlantısına da sahip. Böylece hem iOS cihazlar hem de Android veya masaüstü cihazlar için kullanılabiliyor. Bugüne kadar 16GB, 32GB, 64GB ve 128GB kapasite seçenekleri sunuluyordu.

iOS ekosistemine hitap ettiği için iXpand markası oldukça pahalı. 256GB kapasiteli yeni model 198$ fiyat etiketine sahip. Standart bir flash bellek markasında bu rakam 75-80$ civarında. Ülkemizde ise kur farkından dolayı fiyat daha da artıyor. 32GB iXpand bellek yaklaşık 180TL civarında.

Diğer taraftan firmanın WiFi üzerinden depolama alanı sunan markası Connect Wireless Stick de 256GB kapasiteye kavuştu. Android veya iOS cihazların kablosuz olarak veri aktarımı yapabildiği veya içerik izleyebildiği ürün 280$ fiyat etiketine sahip. Yeni ürünler satışa çıkmış durumda. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim