Anlık Bildirim

Sapphire, Radeon HD 6970 Battlefiled 3 modelini duyurdu

AMD'nin önde gelen iş ortaklarından Sapphire, uzun süredir merakla beklenen oyunlardan Battlefield 3'e olan ilgisini hazırladığı yeni bir ekran kartı ile gösterdi. Firmanın yüksek performans segmenti için hazırladığı Radeon HD 6970 BF3 Special Edition modeli, adından da anlaşılabileceği üzere AMD'nin tek GPU'lu en hızlı ekran kartı olan Radeon HD 6970'i temel alıyor ve 40nm üretim teknolojisiyle hazırlanan Cayman XT GPU'sunu kullanıyor.
Vapor-X soğutucusunu kullanan özel tasarımlı ekran kartı aynı zamanda FleX teknolojisini de destekliyor yani üç adet DVI monitörün Eyefinity özelliği ile aynı sistemde değerlendirilebilmesine olanak tanıyor. 1536x paralel işlem birimine ve 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 2GB GDDR5 bellek kapasitesine sahip olan DirectX 11 destekli ikinci nesil ekran kartı, standart olarak 880MHz'de görev yaparken, kullanıcıların ikinci BIOS'a geçiş yapması halinde saat hızı 930MHz'e çıkıyor. Kartın bellek hızı ise 5500MHz olarak belirlenmiş. 
Çoklu ekran kartı kurulumları için Crossfire X desteği de sunan ekran kartında görüntü aktarımı için çift DVI, HDMI ve iki adet Mini DisplayPort konnektörlerine yer veriliyor. Beraberinde Battlefield 3 oyununa ücretsiz olarak sahip olunmasını sağlayacak kupon ile gelen Sapphire Radeon HD 6970 BF3 Special Edition için şu ana kadar yapılmış herhangi bir fiyat açıklaması bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16657 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
radeon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim