Anlık Bildirim

Sapphire düşük profilli yeni Radeon HD 7750 modelini kullanıma sunuyor

Ekran kartı üretiminde AMD'nin önde gelen iş ortaklarından Sapphire, medya bilgisayarlarına yönelik olarak geliştirdiği düşük profilli Radeon HD 7750 modelini tanıttı. AMD'nin 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği Cape Verde grafik yongasının güç verdiği ekran kartı aynı zamanda tek slot soğutucu kullandığı için mini bilgisayarlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.
Grafik işlem birimi 2D modunda 300MHz'de, 3D modunda ise 800MHz'de görev yapan ekran kartı, 4500MHz'de görev yapan 1GB GDDR5 bellekle geliyor. 123mm2 zar boyutuna sahip olan grafik işlem biriminde 128-bit bellek veri yolu, 512 adet paralel işlem birimi, 32 doku ünitesi, 16 ROP birimi ve 40 doku ünitesi bulunan ekran kartında, 3D Blu-ray gibi farklı video türleri için Unified Video Decoder 3 motoru ile donanımsal hızlandırma desteği de bulunuyor. 
Görüntü aktarımı için DVI, micro HDMI ve mini DisplayPort konnektörleri ile gelen ekran kartında, standart formdan daha küçük yapıdaki bağlantı portlarının standart konnektörlerle gelen cihazlarla kullanımı için kutu içeriğine mini-DP - DP, micro-HDMI - HDMI  ve DVI - VGA dönüştürücü adaptörleri de dahil edilmiş durumda. Ağırlıklı olarak medya bilgisayarları olmak üzere küçük bilgisayarlar için hazırlanan kartın 100$ civarı fiyata sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim