Anlık Bildirim

Sony Xperia Z2 Tablet'in detayları şekillenmeye başladı

Sony Xperia Z2 Tablet'in detayları şekillenmeye başladı
Android tabletlerin en iyileri arasında yer alan Sony Xperia Z Tablet'in yenisi geliyor. Evleaks tarafından sızdırılan bilgilere göre, Xperia Z2 tablet, şirketin akıllı telefon pazarındaki yeni amiral gemi modeli olacak Xperia Z2 ile benzer donanımsal özelliklere sahip olacak.
Mevcut model gibi suya karşı dayanıklı ve oldukça ince bir kasaya (6.4mm) sahip yeni tablet, Qualcomm'un 2.36GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 800 (8974AB) işlemcisinden gücünü alıyor. Samsung'un Galaxy Note 10.1 2014 Edition tabletiyle benzer şekilde 3GB RAM ile karşımıza çıkacak olan cihaz, 10.1-inç büyüklüğünde ve Full HD çözünürlüğünde Triluminos ekrana sahip olacak. Dahili depolama kapasitesi 16GB olan tablet, microSD kart slotu ile kullanıcılarına depolama kapasitesini arttırma seçeneği de sunuyor.
Arka kısımda 8MP, önde ise 2MP çözünürlüğünde kamerası olan tablet, Android 4.4 KitKat ve güncellenmiş Sony arayüzünü kullanıyor. Teknik detayları henüz Sony tarafından doğrulanmayan Xperia Z2 Tablet'in ne zaman lanse edileceği henüz açıklanmazken, en iyimser tahmin olarak ay sonundaki Mobil Dünya Kongresi'ni gösterebilir. Cihazla ilgili yeni bilgiler geldikçe bildirmeye devam edeceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9239 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, erdi özüağ ve
2 etiket daha Tablet sony
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim