Anlık Bildirim

Spotify 1 milyar dolar borçlanma izni aldı

İnternet üzerinden müzik dinleme konusunda önemli adımlar atmak için Spotify'ın 1 milyar dolarlık yeni borçlanma izni aldığı açıklandı. Bu izin rekabette çok işe yarayabilir.
Spotify 1 milyar dolar borçlanma izni aldı Tam Boyutta Gör

Büyük şirketler bildiğiniz gibi borçlanmak için yönetimin iznine ihtiyaç duyarlar. Spotify da büyük bir borç yükünün altına girmek için bu izni aldı. Şirketin 1 milyar dolarlık borçlanma izni aldığı açıklandı. Bu borçlanma aslında şirketin rakipleriyle mücadelesini kolaylaştırmak ve büyümesini sağlamak için yapılacak.
Yaklaşık 30 milyon kullanıcısı olan Spoitfy son iki yıla bakacak olursak (Haziran 2014'ten beri) her yıl kullanıcı sayısını 10 milyon arttırıyor. Şu an Apple Music ile mücadele eden firma Soundcloud'un ücretli servislerinin de başlamasıyla bu servise karşı da mücadele edecek gibi görünüyor.
Açıklamalara göre TPG Capital ve Dragoneer'dan alınacak 1 milyar dolarlık nakit daha sonra hisse senedine dönüştürülebilecek. Yani bu nakitin kullanılması zorunlu değil. Yine de rekabet sırasında firmanın elinin güçlü olması için bu hamle önemli olarak görülüyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim