Anlık Bildirim
Sıradaki Video

SteelSeries Siberia Elite Prism Test Masamızda

Büyük sürücüsü ve yenilenmiş tasarımı ile dikkat çeken SteelSeries'in oyuncu kulaklığı Elite Prism, ofisimize konuk oluyor.


Teknik Özellikler:

Frekans Tepkisi: 16 Hz - 28 KHz
Sürücü: 50 mm
Direnç: 32 ohm
Hassasiyet: 120 dB
Destek: Sanal 7.1
Dahili Mikrofon: Tek yönlü (esnek)
Harici Ses kartı: Bulunuyor (usb)
Tipi: Arkası Kapalı
Ses Paylaşım: Bulunuyor
Destek: PS4, PC, Android ve İOS

Bir çok platform ile uyumlu bir şekilde çalışabilen bu oyuncu serisi kulaklık, kulağı kaplayan büyük padler ile dikkat çekiyor.

Kısaca özelliklere değinirsek; 50 mm'lik sürücüsü bulunan kulaklığın, 16'ya 28 frekans tepkisi , 32 ohm direnç ve 120 db de  hassasiyet değeri bulunuyor.  

SteelSeries Siberia Elite Prism Test Masamızda Tam Boyutta Gör


Tek yönlü mikrofonu ve harici bir ses kartı  bulunan ürün, tüm platformlarda sanal 7.1 destekli çalışabilmekte.
Oyun performansından bahsetmem gerekirse; frekans aralığı geniş olduğu için, oyunun atmosferine yüksek seslerdeyken tamamiyle kendimi kaptırabildim. Kulaklığın izolasyon konusunda da başarılı olduğunu düşünecek olursak, dış Dünya ile bağlantımı kesebildi.

Film performansından bahsetmem gerekirse; Dolby performansını pek beğendiğimi söyleyemem. Beni içine çekebilmeyi başaramadı. Temiz bir sese sahip olsa da pek o insanın içini ısıtan derinliğe sahip değil. Beraberinde gelen yazılım desteği sayesinde, filme özel atanmış ekolayzer seçeneklerini kullanma imkanımız bulunuyor. Bu bağlamda istediğimiz derinliğe erişip, film performansını üst seviyeye taşıyabiliyoruz. 

SteelSeries Siberia Elite Prism Test Masamızda Tam Boyutta Gör


Prism'in, ekolayzer tepkisi oldukça iyi. O yüzden mutlaka programda atanmış profilleri iyi hissedip, ona göre kullanım amacına uygun seçenekleri değerlendirmenizi öneririm. kulaklığın gerçek performansı, işte o zaman belli oluyor.


Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim