Anlık Bildirim

Stres çarkı kablosuz özellikler kazandı

Stres çarkı çılgınlığı ne kadar ileri gidebilir diye düşünüyorsanız her şeyin yeni başladığını belirtmek gerek. Şimdi sıra kablosuz bağlantı kurabilen stres çarklarında.

Son dönemin çılgınlık haline gelen trendi stres çarkı veya Fidget Spinner, farklı projelere ilham kaynağı olmaya başladı. Indiegogo üzerinde yayına başlayan BlueSpin adındaki proje kablosuz stres çarkı ile detaylı istatistikler sunuyor.

Detaylı istatistik

İlk kez bir stres çarkına Bluetooth yongası ekleyen proje ayrıca dokunmatik sensörler de barındırıyor. Böylece çarkın dönüş hızı, kaç kere döndüğü, ne kadar süre döndüğü, el değişip değişmediği gibi istatistikler detaylı olarak uyumlu uygulama üzerinden takip edilebiliyor.

Verileri analiz etmek için bir işlemci de barındıran çark, 60 metrelik mesafe içerisinde telefon ile bağlantı halinde kalıyor. Nereye koyduğunuzu unuttuğunuz zamanlarda harita üzerinden bulabildiğiniz çark ayrıca yakınlardaki diğer kullanıcılar ile iletişim kurmanızı da sağlıyor.

LED ile donatılmış olan çark dönüş esnasında 3 aydınlatma halkası oluşturuyor. Çark içerisindeki Li-Po 3.7V 230mAh kapasiteli düğme pil 1 yıl kullanım süresi sunuyor. Ayrıca değiştirilebiliyor. 40$ fiyat etiketi ile yakın zamanda kampanyaya başlayacak stres çarkının rekor kırması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim