Anlık Bildirim

Surface Pro, ocak ayının sonunda satışa sunulacak

Surface ile tablet dünyasına adım atan Microsoft'un geçtiğimiz yılın sonlarında fiyat bilgisini paylaştığı Surface Pro'nun çıkış tarihi de netlik kazanmaya başladı. Yazılım devinin mağazalarıyla irtibata geçen CNET'in çalışanlardan aldığı bilgiye göre, tabletin Pro versiyonunun ocak ayının son günlerinde satışa çıkacağı belirtiliyor.

Alınan bu bilgi ile birlikte daha önce tablet için gündeme gelen CES 2013 içerisindeki çıkış tarihi de dedikodu olarak kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Sahip olduğu yüksek donanımla tabletten çok taşınabilirliği arttırılmış bir PC olan Surface Pro'nun Intel Core i5 işlemcili ve 1080p HD ekranlı başlangıç modelinin 899 dolardan satışa sunulacağı belirtiliyor. Surface gibi Windows RT ile çalışmayacak olan tabletin Windows 8 işletim sisteminin tam sürümü ile çıkış yapacağı da diğer detaylar arasında yer alıyor.

CES 2013'teki varlığını azaltmayı planladığını daha önce dile getiren Microsoft'un bu etkinliğin ardından küçük bir etkinlik düzenleyerek tanıtması beklenen Surface Pro'nun tablet pazarında nasıl bir etki yaratacağını hep birlikte göreceğiz.   
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1564 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, microsoft ve surface
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim