Anlık Bildirim

Tim Cook : iOS ve OS X birleştirilmeyecek

Tim Cook : iOS ve OS X birleştirilmeyecek
 
Uzun bir süredir Apple'ın mobil işletim sistemi iOS  ile masaüstü işletim sistemi  OS X'i birleştireceği konuşuluyordu. Hatta son etkinlikte tanıtılan iPad Pro modeli bu iddiaların güçlenmesine sebep oldu. Büyük ekranıyla dikkat çeken tablet güçlü donanımıyla da giriş seviye macbook modelleriyle yarışırken bir çok kullanıcının aklında soru işaretleri oluştu.
Tim Cook ise kısa bir süre konuşma esnasında söylediği cümlelerle Apple'ın bu konudaki gelecek planından bahsetmiş oldu. Box CEO'su ile konuşan Cook iki işletim sisteminin birleştirilmesi halinde ikisinden de en iyi verimin alınamayacağını belirtti.
Hatırlanacağı üzere başka bir teknoloji devi Microsoft uzun bir süredir işletim sistemlerini tek bir çatı altında toplamak için çaba sarfediyor. Tim Cook'un bu açıklamaları ise Apple'ın aynı yola girmeyeceğinin bir göstergesi. Ancak yine de iki şirketin yakın çalışarak daha fazla konuda iş birliği yapabilecekleri belirtiliyor. iPad Pro ve iOS 9'un yayınlanmasının hemen ardından Microsoft'un Office ürünleri için özel bir güncelleme sunması da iki şirketin aralarında stratejik bir bağ kurduğunu gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3013 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS / OS X / tvOS / watchOS, açıklama ve
3 etiket daha iOS os x Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim