Anlık Bildirim

Uzun süredir beklenen karanlık modu iOS 10 ile birlikte gelebilir

Gece karanlıkta iOS cihazların kullanımını kolaylaştıracak ve bir süredir iddialara konu olan karanlık modu iOS 10 ile gelebilir. İşletim sisteminin kodları arasında yer alan ipuçları bunu gösteriyor.
Karanlık modu Apple'ın mobil işletim sistemi için bir süredir ara sıra dillendiriliyordu. Beklentilerin aksine işletim sisteminde henüz yer almayan özellik iOS 10 ile cihazlara gelebilir.
iOS 10'un kodları ve geliştirici kiti arasında yer alan çok sayıda referans içerik bu beklentiyi doğrular nitelikte. Bunun yanı sıra sistem uygulamalarından Safari, iTunes, Mesajlar, iBooks ve Saat de karanlık modda çalışabilecek şekilde sistemde yer alıyor. Şu an için iOS 10'da bir seçenek olarak sunulmayan özellik platform tarafından tamamen destekleniyor.
WWDC açılış konuşmasında karanlık moddan bahsetmeyen Apple sonrasındaki günlerde de özellikle ilgili herhangi bir bilgide bulunmamıştı. Firmanın iOS 9.3'le getirdiği Night Shift modu gibi özelliğin tamamen hazır olmasını bekleyerek hazır olduğu anda yayınlaması oldukça muhtemel.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10668 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 10, dark mode ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim