
Microsoft'un pek çok devrimi beraberinde getirecek Windows 8 işletim sisteminin Tüketici Önizleme sürümünün tarihiyle ilgili bugüne kadar pek çok haber yapıldı. Nihayet Microsoft sürümün yayın tarihini resmi olarak duyurdu.
Bu yılın artık yıl olmasını değerlendiren Microsoft, ay sonunda Barselona'da başlayacak MWC 2012 fuarının 29 Şubat Çarşamba gününe denk gelen ayağında düzenleyeceği bir etkinlikle Windows 8 Tüketici Önizleme sürümünü tanıtacak. Etkinlik saat 14.00-16.00 arasında gerçekleştirilecek. Etkinliğin internet üzerinden canlı yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.
Bilindiği gibi MWC 2012 fuarı tüketici elektroniğine yönelik bir fuar. Microsoft'un fuarda Windows 8 gibi bir yazılım ürününün tanıtımını yapması biraz garip karşılanıyor. Bunun yanında etkinlikte Windows Phone 8 sürümünün tanıtılacağını iddia edenler de var.
Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:



darkaura
6 saat önce
isigin sirkadyen ritim uzerindeki etkilerini dolasiyla insan psikolojisini ve hormonel dengesini nasil degistirebildigini bilen sirketler, kisiler alir. aksam vakti 1 dolarlik soguk beyaz led ampulun altinda oturdugu icin gece uyuyamiyan cok insan var ve bunun neden oldugunun farkinda bile degilller. buyuk sirketlerin duvardaki boyanin renginden arkada calan muzige kadar is verimliligini artirmak icin ofis tasarimina verdikleri onemi dusunursek bu urun kendine pazar bulacaktir.
Her atın binicisi var, arkadaşın yazdığı gibi Ankara'da bile Hanefilerin yemediği çok çeşitli deniz ürünleri marketlerde vızır vızır satıyor, özellikle Demetevlerde camiilerden biliyorum çok sayıda şafi vatandaş var, onların aldıkları deniz ürünleri o sektöre yetiyorda artıyor bile. Windows8de o veya bu şekilde satacak ve kısa zamanda ilk sıraya oturacaktır kanatimce.
orjinal windows 8 e geçme fikri olan var mı?