Anlık Bildirim

Windows Phone 8'in yeni güncellemesi FM radyo desteğini de beraberinde getirecek

Windows Phone 8'in yeni güncellemesi FM radyo desteğini de beraberinde getirecek
Windows Phone 7'den Windows Phone 8'e geçişte işletim sisteminin FM radyo donanımını desteğini kaldıran Microsoft, yeni bir güncellemeyle bu desteği yeniden işletim sistemine kazandırma peşinde.

Konuyla ilgili olarak gelen son haberlere göre, Microsoft'un Windows Phone 8 için önümüzdeki aylar içerisinde yeni bir güncelleme yayınlayacağı belirtilirken, güncellemeyle birlikte FM radyo donanımına da yeniden destek verilmeye başlanacağı söyleniyor. FM radyo donanım desteğinin Genel Dağıtım Sürümü 2'nin(GDR2) bir parçası olacağı belirtilirken; Lumia 920, Lumia 820 ve gerekli donanımı bulunduran cihazların kullanıcılarına FM radyo hizmeti sunacağı da belirtelim.

Güncellemeyle birlikte Nokia'nın GDR2 üzerinde kendine özgü birtakım iyileştirmeler yapacağı belirtilirken, firmanın yeni bir ekran hareketini de kullanıcılarına sunacağı dile getiriliyor. Söz konusu yeni ekran hareketi sayesinde, kullanıcıların ekrana iki kere tıklayarak cihazı bekleme modundan çıkarabileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca, Finlandiyalı şirketin güncellemeyle renk profilleri ve sessiz moda hızlı geçiş gibi konularda da çalışmalarını ortaya koyacağını belirtelim.

Yeni güncellemenin Windows Phone 8 kullanıcılarına daha ne gibi yenilikler kazandıracağını önümüzdeki aylarda hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2006 kez okundu.
23 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep İşletim Sistemleri, microsoft ve uygulama haber
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim