Anlık Bildirim

Withings’den nabız ölçebilen baskül

Genelde bu tür basküllerde ağırlık haricinde yağ oranı, kemik ağırlığı gibi değerlere yer veriliyor. Body Cardio adındaki akıllı baskül, ayak altından nabzınızı da ölçerek bir ilke imza atıyor.

Son dönemde kablosuz olarak akıllı telefonlara bağlanan ve ağırlığınız ile ilgili istatistikler gösteren akıllı basküllere sıkça rastlar olduk. Kısa süre önce Nokia tarafından satın alınan Withings, nabız ölçebilen baskül ile sınıfında çıtayı yükseltiyor.

Genelde bu tür basküllerde ağırlık haricinde yağ oranı, kemik ağırlığı gibi değerlere yer veriliyor. Body Cardio adındaki akıllı baskül, ayak altından nabzınızı da ölçerek bir ilke imza atıyor. Baskül, nabız yanında damar sertliklerini de algılayabilen bir teknoloji ile donatılmış.

Body Cardio, kullanıcının tüm sağlık değerlerini doğru bir şekilde görebilmesini amaçlıyor. Kilo, vücut yağ oranı, kas ağırlığı, kemik ağırlığı ile birlikte kalp atışları ve kan dolaşım sağlığı da kullanıcı tarafından net bir şekilde takip edilebiliyor.

Baskülde bulunan sensörler, kanın damarlardaki dolaşımını takip ederek nabız atımını ve dolaşım oranını ölçebiliyor. Bu sayede hem kalp atışları hem de damar sertliğin yol açabilecek muhtemel tıkanıklıklar da önceden fark edilmiş oluyor. Withings Body Cardio, 180$ fiyat etiketi ile ay içerisinde satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim