Anlık Bildirim

Xiaomi özelleştirilmiş arayüzü MIUI 7'nin çıkış tarihini açıkladı

Xiaomi özelleştirilmiş arayüzü MIUI 7'nin çıkış tarihini açıkladı
 
Bugün Xiaomi için biraz hareketli geçiyor. Çin merkezli elektronik devi bir kaç saat önce Redmi 2 Prime modeline resmiyet kazandırırken diğer yandan da MIUI 7'nin lansman tarihini belirledi. Daha önce MIUI 7'nin lansman tarihi 13 Ağustos olarak belirtilmişti ancak bu Çin için özel bir duyur olacak. Android tabanlı özelleştirilmiş işletim sisteminin global duyurusu ise 19 Ağustos'ta Hindistan'da yapılacak.
Yeni sürüm Android 5.1.1 işletim sistemini temel alacak. MIUI 7 ile birlikte gelecek ilk cihazın ise Mi5 modeli olması bekleniyor. Ancak Mi5 çıkışına kadar mevcut modeller güncelleme alacak mı bu konuda net bir bilgi yok. Ayrıca 13 Ağustos'ta Çin'in başkentinde düzenlenecek etkinlikte Redmi Note 2 modelinin tanıtılması da gündemde.

Xiaomi'nin arayüzünün Android'in en çok özelleştirilen arayüzlerinden birisi olduğunu biliyoruz. Ancak son dönemde diğer üreticilerin arayüzde sadeleşmeye gitmesi Çin'li üreticiyi etkileyecek mi merak konusu. MIUI 7 hakkında paylaşılan görseller ise şimdilik pek ipucu vermiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim