Anlık Bildirim

Bu hafta ikisi bir arada melez dizüstü bilgisayar modellerinin gövde gösterisine sahne oluyor. Huawei, Microsoft derken HP’nin de bu hafta önemli bir duyurusu oldu. Firma alışılmışın dışında bir görüntü oranına sahip yeni Spectre x2 modelini tanıttı.

En yeni donanım

12.3 inçlik IPS ekranında 3000x2000 piksel çözünürlük sunan yeni Spectre x2, 3:2 görüntü oranına sahip. Genelde dizüstü bilgisayarlarda 16:9 görüntü oranına rastlıyoruz. HP bu anlamda biraz farklılaşmak istemiş.

Kasayı alüminyum alaşımdan imal eden HP, U şeklindeki standda ise bakır alaşım kullanmış. Stand 165 dereceye kadar tableti eğimli kullanmanızı sağlıyor. Güçlü bir mıknatısı olan ayrılabilir klavye ise tabletin her türlü pozisyonuna uyum sağlayabiliyor.

Intel Kaby Lake tabanlı işlemcilere sahip olan modelde sadece iki adet USB 3.0 Tip-C yer alıyor. Bu bağlantılar üzerinden DisplayPort aktarımı ve ayrıca bataryayı 30 dakikada yüzde 50 seviyesine getiren HP FastCharge hızlı şarj özelliği sunuluyor.

Arka kısmında 13MP çözünürlüğünde, ön kısmında ise 5MP çözünürlüğünde bir kamera barındıran tablet modelinde ayrıca biyometrik onay için bir kızılötesi kamera da yer almış. Tablet, 8 saate kadar kullanım süresi sunabiliyor. Haziran ayında satışa sunulacak olan yenilenmiş Spectre x2 için başlangıç fiyatı 999$ olarak belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim