Anlık Bildirim

Yeni Mercedes A-Serisi Sedan, sınıfının en aerodinamik otomobili olacak

Alman otomobil devi Mercedes, yeni A-Serisi Sedan hakkında resmi bilgiler paylaşmaya başladı. Şirketin ilk dikkat çektiği nokta ise otomobilin aerodinamik verimlilik konusundaki rekor başarısı oldu.

Yeni Mercedes A-Serisi Sedan, sınıfının en aerodinamik otomobili olacak Tam Boyutta Gör
 

Alman otomotiv devi Mercedes, 2019 yılının başında Türkiye’ye de gelmesini beklediğimiz yeni A-Serisi Sedan’ın teaser görüntülerini paylaştı. Satışlara yeni bir ivme kazandırması beklenen araçla ilgili bazı bilgiler de veren şirket, yeni A-Serisi Sedan’ın aerodinamik verimlilik konusundaki başarısına dikkat çekti.

Mercedes’e göre yeni A-Serisi Sedan’ın en heyecan verici özelliklerinden bir tanesi 0.22’lik hava sürtünme katsayısı. Bu alanda CLA Coupe ile önemli bir başarıya imza atan Alman üretici, bu başarıyı A-Serisi Sedan ile devam ettirebilmek için rüzgar tünelinde oldukça yoğun mesai harcamış. Ön ve arka tekerlek spoyleri, jantlar ve hatta lastikler bile bu amaca özel olarak tasarlanmış. Motor bölümünden geçen hava akımını azaltmak için  iki kısımlı panjur sistemi de bazı pazarlarda opsiyon listesine eklenmiş.

Yeni Mercedes-Benz A-Serisi Sedan, 2,729 mm’lik aks mesafesini, kaputun altındaki motor yelpazesini ve güvenlik teknolojilerini hatchback modelinden ödünç alacak. MBUX adı verilen bilgi eğlence sistemiyle sınıfının en dikkat çekici modellerinden biri olacak. Arka baş mesafesi konusunda sınıfında lider olacağı da söylenen aracın üretimi Almanya’da ve Meksika’da gerçekleştirilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8339 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yeni a serisi sedan, a serisi sedan özellikleri ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim