Anlık Bildirim

Yeni Mazda 6'nın fiyatı ve Türkiye'ye geliş tarihi belli oldu

Amiral gemisi modeli Mazda 6'yı güncelleyen Japon üretici, aracı eylül ayında Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor. Daha konforlu bir iç mekan ve yeni teknolojiler sunan yeni Mazda 6 fiyatı haberimizde..

Japon otomobil devi, güncelleme operasyonundan geçirdiği amiral gemisi yeni Mazda 6’nın tanıtımını İspanya’da gerçekleştirdi. Eylül ayından itibaren Türkiye pazarına da giriş yapacak yeni Mazda 6’nın satış fiyatı 271 bin 350 TL olacak.

Yeni Mazda 6, şirketin ödüllü “KODO Hareketin Ruhu” temasında tasarlanan motor, şanzıman, gövde ve şasi ile markanın SKYACTİV adını verdiği teknolojilerin son halini kullanıyor. Türkiye’de 165 beygirlik 2.0 litre benzlinli SKYACTİV-G motor ile satılan Mazda 6 Sedan’da bu motor 6 ileri otomatik şanzımanla birlikte çalışıyor.

Mazda 6 2018 neler sunuyor? 

Güncellenen Mazda 6’da direksiyon ve süspansiyon sistemindeki revizyonla ile arttırılmış gövde sertliği ve sürüş dinamiği sayesinde daha fazla aerodinamik verimlilik sunuluyor. Bunun yanı sıra kabin tarafına yansıyan gürültünün de azaltıldığı söyleniyor. Gösterge paneli ve kapı trimindeki değişikliklerin yanı sıra ön ve arka koltuklar da artık daha rahat ve doğal bir duruş pozisyonu sağlıyor.

Yeni Mazda 6’nın gelişmiş i-ACTIVSENSE güvenlik teknolojileri arasında Mazda Radar Hız Kontrol Sistemi (MRCC) ve Stop & Go, adaptif led farlar, 360 derece görünüm monitörü ve akıllı hız yardımcısı yer alıyor. Ayrıca eylül ayında satışa sunulacak yeni Mazda 6’da sunroof’un standart donanım listesine eklendiği belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12525 kez okundu.
40 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mazda 6 2018, mazda 6 fiyat ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim