Anlık Bildirim

Yeni Peugeot 508 Wagon, Paris'teki fuarda ortaya çıkabilir

Autobild'in haberine göre, geçtiğimiz aylarda Cenevre'de tanıtılan ve büyük beğeni toplayan yeni nesil Peugeot 508'in station wagon versiyonu ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak.

Yeni Peugeot 508 Wagon, Paris'teki fuarda ortaya çıkabilir Tam Boyutta Gör

Peugeot 508 Wagon render çalışması
Fransız üretici Peugeot’nun geçtiğimiz aylarda Cenevre’de görücüye çıkardığı yeni 508 sedan modeli büyük beğeni toplamıştı. Hem iç hem de dış tasarım açısından oldukça etkileyici görünen araç, pek çok kişinin radarına girmeyi başardı. Son çıkan haberlere göre Peugeot, yeni 508 sedanın bir başka türevi olan station wagon versiyonunu ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda tanıtmaya hazırlanıyor.

Autobild tarafından yapılan habere göre, yeni Peugeot 508 Wagon modelinin ekim ayındaki Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkarılması bekleniyor. Tasarım noktasında, sedan modelinin kendine has pek çok detayı aynı şekilde station wagon versiyonuna da taşınacak. Ön taraftaki yüzün genel hatları korunurken, aracın yapısı gereği daha uzun bir tavan ve büyük bir bagaj sunulacak.

Peugeot 508 sedan modelinde sunulan 487 litre bagaj hacmi, rakipleriyle karşılaştırıldığında biraz aşağıda kalıyordu. 508 Wagon modelinde bu hacmin artacağı aşikar, fakat kendi sınıfındaki araçlara göre ne durumda kalacağını muhtemelen Paris’teki fuarda öğreneceğiz.

Peugeot 508 Sedan

Bu bir türev olduğu için değişen gövde yapısının altında sedandaki motor yelpazesinin varlığını sürdürmesi bekleniyor. Bu durumda, 1.6 litre Puretech benzinli motor sırasıyla 180 ve 225 beygir güç üretecek. Dizel tarafında ise 1.5 ve 2.0 litre BlueHDi motorlar 130, 160 ve 180 beygir güç üretecek. Bu seçenekleri daha sonra plug-in hybrid versiyonu izleyecek.

Yeni nesil Peugeot 508 Wagon modelini ekim ayında düzenlenecek Paris Otomobil Fuarı’nda görmemiz muhtemel. Kleber Silva tarafından hazırlanan render çalışması da araç hakkında önceden fikir sahibi olmamızı sağlayabilir. Peugeot 508 sedan modelini aşağıdaki fotoğraflardan inceleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim