Anlık Bildirim

Yeni iPad satışa çıktığından bu yana 3 milyon satış rakamına ulaştı


Geçtiğimiz Cuma günü ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, İsviçre, Japonya, Hong Kong, Singapur ve Avustralya ülkelerinde satışa sunulan yeni iPad modeli ilk 4 günde büyük bir satış başarısı elde etti.

Apple tarafından yapılan basın duyurusuna göre şimdiye kadar ki en güçlü başlangıcını yapan yeni iPad modeli toplamda 3 milyon ünite satıldı.

2048 x 1536 piksel çözünürlükte 9.7 inçlik Retina ekran, çift çekirdekli A5X işlemci, 4 çekirdekli grafik birimi, 1GB RAM, 5MP iSight kamera, 1080p video kaydı, 3G/4G desteği, 10 saatlik kullanım süresi gibi özellikler sunan yeni iPad modeli 23 Mart tarihinde de Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, İrlanda, İtalya, Liechtenstein, Lüksemburg, Makao, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya ve İsveç'te satışa sunulacak.
499$ başlangıç etiketine sahip yeni iPad modelinin 64GB WiFi+4G versiyonu 829$'a kadar çıkıyor. Bu Cuma günü gelecek yeni satışlarla rakamın çok daha yukarılara çıkacağı ve yeni bir rekor kırılabileceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4485 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim