Anlık Bildirim

Yürüyüşçüler ve koşucular için üretilen kızaklı sırt çantası, ağır yükleri daha kolay taşımanızı sağlıyor

The HoverGlide adındaki çantayla ağır yüklerinizi daha rahat taşıyabilirsiniz. Bu yönüyle kamp ve uzun yürüyüşler yapmayı seven kişilere de hitap ediyor. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.
The HoverGlide adındaki çanta, sahip olduğu kızaklı mekanizmasıyla aşağı ve yukarı doğruhareket edebiliyor. Araştırma, böyle bir tasarım sayesinde ağır yüklerin daha kolay taşınabileceğini söylüyor.
Ürün, 12 yıl önce Pensilvanya Üniversitesi araştırmacılarının Nature'da yayınladığı bir çalışmaya dayanılarak geliştirildi. Bu şekildeki kızaklı bir tasarımla yürüyüşçü, mesela 27 kilogramlık bir çanta taşıyorsa, 21.7 kg'lık çantayı taşırken harcadığı enerjiyi harcıyor. Böylece yaklaşık %20 daha az yoruluyor diyebiliriz. Çantalarla yürürken özellikle de inişli çıkışlı yollarda çantayı sırtımızda sabit tutmak için de çaba harcarız. Ama The HoverGlide, doğru bir şekilde takıldığında kızaklı sistemi sayesinde yükü askıya alabiliyor. Kullanıcının hareketleriyle uyumlu çalışıyor. Böylece, çantayı sırtınızda dengede tutmak için uğraşmanız gerekmiyor.
HoverGlide sırt çantası, normal çantalardan biraz daha ağır. Fakat vücut üzerindeki yükü azaltıp bizi bir nebze rahatlatması onu kullanışlı yapabilir. Ürün farklı kullanım senaryolarına uygun versiyonlarla piyasaya çıkacak. Mesela uzun yürüyüşler ve kamp için 25 kg kapasiteli, günlük gezi ve yürüyüşler için 11.3 kg kapasiteli çantalar sunulacak. Fiyatı henüz duyurulmayan ürünü aşağıdaki videodan inceleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim