Anlık Bildirim

Amazon'un zaman yolculuğu temalı filmi A Tomorrow War'un devam filmi duyuruldu

Amazon'un orijinal filmlerinden olan Chris Pratt başrollü The Tomorrow War filminin bir devam filmi için çalışmaların başladığı açıklandı. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A Tomorrow War'un devam filmi duyuruldu Tam Boyutta Gör

Amazon'un video akış servsisi Amazon Prime Video için hazırladığı yeni filmi The Tomorrow War, geçtiğimiz günlerde Prime Video üzerinden yayınlanmıştı. Şimdi de filmi sevenler için güzel bir haber paylaşıldı.

The Tomorrow War 2 İçin Çalışmalar Başladı

Deadline'ın haberine göre Amazon Studios ve Skydance, A Tomorrow War'un devam filmi için hazırlıklara başladı. Devam filmi şu an için hala fikir aşamasında ancak projede çalışacak isimlerin bir kısmı belli oldu. İkinci filmde yönetmen yine Chris McKay olacak, başrolde Chris Pratt olacak ve senaryoyu da Zach Dean hazırlayacak.

Devam filminin yayın tarihi, oyuncuları veya konusu gibi detayları şimdilik belli değil. The Tomorrow War filmi uzaylıların ve zaman yolculuğunun bulunduğu bir bilim kurgu aksiyon filmi. Filmde Chris Pratt, günümüzden 30 yıl sonra uzaylılarla yapılan bir savaşta askerlere yardım etmek için geleceğe yolculuk yapan bir öğretmeni canlandırıyor. Filmi şu anda Prime Vİdeo üzerinden izleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim