Anlık Bildirim

Acer Aspire S tümleşik bilgisayarlar performansa oynuyor

Acer Aspire S tümleşik bilgisayar serisinde on ikinci veya on üçüncü nesil Intel Core işlemci seçenekleri ve Intel Arc A serisi ekran kartları seçenekleri sunuluyor. 
Acer Aspire S Tam Boyutta Gör
CES 2023 fuarına pek çok iddialı masaüstü ve dizüstü bilgisayarını getiren Acer, hepsini bir arada isteyenleri de unutmadı. Yeni Acer Aspire S tümleşik bilgisayarlar tatmin edici bir performansla geliyor.

Acer Aspire S özellikleri ve fiyatı

Acer Aspire S tümleşik bilgisayar serisi alüminyum kasaya ve öne-arkaya hareket ettirilebilir bir ekrana sahip. Ekranda QHD+ çözünürlük ortak olarak sunulmuş. DTS Surround ile desteklenmiş ses yanında Full HD web kamera opsiyonel olarak Quad HD ile değiştirilebiliyor.

Seride iki farklı model mevcut. 27 inçlik Acer Aspire S modelinde on ikinci nesil Intel Core işlemci seçenekleri ve Iris Xe dahili grafikler yer alıyor. Bu modelin fiyatı 1200$ seviyesinden başlayacak.

32 inçlik Acer Aspire S modeli ise on üçüncü nesil Intel Core i7 işlemci ve Intel Arc A serisi ekran kartları ile performans odaklı hale geliyor. Bu modelin başlangıç fiyatı ise 1700$ olarak belirlenmiş.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim