Anlık Bildirim

McAfee, VPN şirketi TunnelBear'ı satın aldığını duyurdu

Dünyanın en büyük güvenlik şirketlerinde McAfee, VPN firması TunnelBear'ı satın aldığını duyurdu. Satın almanın ne kadara gerçekleştiği henüz belli değil. Gelişmenin detayları haberimizde.
Dünyanın en büyük güvenlik yazılım şirketlerinden bir olan McAfee, Kanada merkezli VPN firması TunnelBear'ı satın aldığını duyurdu. Anlaşmanın detayları ve McAfee'nin bu satın almaya ne kadar ödediği henüz açıklanmadı.
TunnelBear'ın kurucu ortağı Ryan Dochuk yaptığı açıklamada "McAfee'nin TunnelBear'ı satın alması şirketimiz için oldukça heyecan verici bir durum. TunnelBear müşterilerimizin ilgi gösterdiği ürünleri geliştirmeye devam edecek ve McAfee ile daha özel ve güvenli bir internet ortamı sunmak için elimizden geleni yapacağız. McAfee bize VPN alanındaki liderliğimizi sürdüreceğimiz bir kaynak sağlayacak." ifadelerini kullandı.

McAfee CEO'su: Daha güvenli bir internet sunacağız

McAfee'nin CEO'su Christopher Young, TunnelBear'ın ilgi çekici, kârlı ve doğrudan tüketiciye yönelik bir marka oluşturma konusunda başarısını dile getirerek; bu birleşmenin müşterilerin çevrimiçi verilerini korumaya ve internette daha güvenli bir şekilde gezinebilmelerine yardımcı olacağını belirtti. Önümüzdeki günlerde bu satın almanın ne kadara gerçekleştiğinin açıklanıp açıklanmayacağı ise henüz bilinmiyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim