Anlık Bildirim

Microsoft Defender artık akıllı telefonlarda da çalışacak

Yayınlanan ekran görüntüleri, antivirüs yazılımı Microsoft Defender'ın yalnızca Windows 11'de değil, diğer platformlarda da çalışacağını gösteriyor.             

Microsoft Defender artık akıllı telefonlarda da çalışacak Tam Boyutta Gör

Microsoft'un Microsoft Defender uygulamasını geliştirdiği artık bir sır değil. Şirketin kendi antivirüs yazılımı daha önce Windows Defender olarak biliniyordu. Yeni antivirüs uygulamasının son sürümünün nasıl göründüğüne dair ilk görüntüler de şimdiden internette ortaya çıktı bile.

Windows Defender, Windows 8'de tanındı, ancak popülerliğini Windows 10 döneminde kazandı. İşletim sisteminin bu sürümünde, bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılımlardan korumak için en iyi çözümlerden biri olarak kendini konumlandırmıştı.

iOS, macOS ve Android'de çalışacak

Windows 10 sürüm 2004'ten başlayarak, bu antivirüs yazılımının adını Microsoft Defender olarak değiştirdi ve şimdi WPF'de (Windows Presentation Foundation) yalnızca Windows'ta değil, iOS, macOS ve Android gibi diğer platformlarda da çalışabilen bir uygulama geliştirdi.

Aggiornamenti Lumia, Windows 11 ve Android için Microsoft Defender'ın son sürümünün bir görüntüsünü paylaştı. Uygulama modern görünüyor ve Windows 11'in yeni tasarımına uyarlanmış durumda. Bağımsız bir uygulama olacağı için, işletim sistemi güncellemeleri ile birlikte Microsoft'un güncelleme yapmasını beklemeden, yeni özellikler eklenmesi de kolay bir hale gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4897 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft defender, Yazılım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim