Anlık Bildirim

Apple , Ati kavgası

Bu pazartesi Ati , Apple'dan önce Apple'ın yeni tanıtacağı ürünler hakkında basın açıklaması yaptı. Apple ise sır gibi saklanan bu bilgilerin açığa çıkmasından dolayı sinirden çılgına döndü ve olay başladı.

    Apple intikamını çok acı aldı. İlk önce Çarşamba günü yapılacak olan dev , yıllık MacWorld Fuarındaki Ati tanıtımı iptal edildi. Bu tanıtım 45 dakika sürecek ve Ati Rade-On çipinin özellikleri tanıtılacaktı. Bu Ati'ye ilk şok oldu , bu yetmedi Apple metindeki bütün Ati kelimelerini ayıkladı. Üstüne Rade-On çipinin takılı olduğu sistemlerden de Rade-on'ları söktürdü. Bunun yerine eski model Ati Rage Pro ekran kartlarını taktırdı.

    Hatta normalde Ati'nin bu yeni ekran kartı T&L özellikleri ile Mac'i tam bir oyun makinasına çevirmeyi planlıyordu. Aradaki fiyat farkından dolayı ise mağazalarda opsiyonel olarak satılacaktı. Ama ne tanıtım sırasında ne de tanıtımdan sonra böyle birşeyden bahsedilmedi.

    Ati ise aslında daha kartlarının tam hazır olmadığını, hatta bazı problemlerden dolayı programın gerisinde kaldıklarını söyledi ve Apple'a bir kaç örnek verdiklerinide sözlerine ekledi .

    Bu arada Mac dünyası için rekabet ise dahada tutuştu 3dfx Mac için ürünlerinin hazır olduğunu açıkladı ve hatta Apple laboratuarlarında daha hızlı olduğunuda kanıtladı. Esas dev Nvidia ise yıl sonuna kadar Apple için ürünlerinin hazır olacağını söyledi. Bakalım gerçekten ne olacak ?

ATI suffers Wrath of Jobs

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim