Anlık Bildirim

Apple en küçük iPad'in tasarımını yeniliyor: iPad Mini 6 nasıl olacak?

Bloomberg editörü Mark Gurman, Apple'ın yeni bir tasarımla güncelleyeceği en küçük iPad hakkında bazı önemli detaylar paylaştı. İşte iPad Mini 6'de yapılması planlanan yenilikler.

Apple'ın yeni bir iPad mini üzerinde çalıştığını zaten biliyoruz. Bu kez Bloomberg editörü Mark Gurman internete sızdırılan bu bilgileri doğruladı. Görünüşe bakılırsa en küçük iPad altı yılın ardından yeni bir tasarıma kavuşacak.

 

Deneyimli editörün aktardığı detaylara göre iPad mini 6 tasarım açısından en son iPad Pro ve iPad Air modellerine benzeyecek. Tablet ince çerçeveli ekranla karşımıza çıkacak. Ayrıca cihazdaki Ana Ekran tuşu da ortadan kalkıyor.

ipad mini 6 Tam Boyutta Gör

Ekran boyutu büyüyor

Yeni iPad mini'nin 8.5 ila 9 inç ekrana sahip olması bekleniyor. Kıyaslama açısından piyasadaki mevcut modelin 7.9 inç ekran taşıdığını hatırlatalım. Cihazda büyük ihtimalle güç tuşuna entegre edilmiş yeni nesil Touch ID sensörü göreceğiz.

Apple'ın iPad mini 6'ya ek olarak giriş seviyesi iPad'in daha ince bir versiyonu üzerinde çalıştığına yönelik bilgiler de var. Gurman'ın istihbaratlarına göre her iki tabletin de 2021'in sonuna doğru piyasaya sürülmesi planlanıyor.

ipad mini 6 tasarımı Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim