Anlık Bildirim

Apple Watch'un tasarımı önümüzdeki yıl tamamen yenilenebilir

Geçtiğimiz aylarda Apple Watch Series 6'yı piyasaya süren teknoloji devi Apple'ın, önümüzdeki yıl akıllı saat modelinin tasarımını tamamen değiştireceği öğrenildi.

Apple Watch'un tasarımı önümüzdeki yıl tamamen yenilenebilir Tam Boyutta Gör

Apple bir süre önce Apple Watch Series 6'yı piyasaya sürdü. Ancak sızan bilgilere göre Cupertino merkezli teknoloji devi 2021 için planlanan yeni nesil Apple Watch modeli için büyük bir tasarım değişikliğine hazırlanıyor.

Ünlü analist açıkladı

Kullanıcıların zaman geçtikçe cihazların tasarımlarından sıkıldığını düşünen Apple, bu isteklere kulak veriyor ve zaman zaman cihazlarını yeniden tasarlıyor. Son zamanlarda ise bu eğilimin yeni MacBook modellerini etkileyeceği açıklanmıştı. Ancak sızan bilgiler, Apple'ın tasarım yenileme projesine Apple Watch'u da dahil ettiği yönünde. Ünlü analist Ming-Chi Kuo'ya göre Apple'ın akıllı saatlerinde büyük tasarım değişiklikleri olacak.

Apple Watch'un tasarımı önümüzdeki yıl tamamen yenilenebilir Tam Boyutta Gör

Bunu şirketin tedarik zinciriyle yakından ilişkili bir kaynaktan öğrendiğini belirten Kuo, bu bilginin doğruluk seviyesinin oldukça yüksek olduğuna dikkat çekiyor. Ne yazık ki yeni nesil Apple Watch modelinde ne gibi tasarım değişiklikleri olacağı henüz belli değil. Öte yandan sektöre yakın bir kesim ise Apple'ın bu tasarım değişikliğini önümüzdeki yıl değil, 2022 yılında başlatacağı görüşünde. Bunun nedeni olarak da şirketin tüm detayların planlandığı gibi gittiğinden emin olmak istemesi olarak gösteriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3814 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Apple Watch ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim