Anlık Bildirim

Apple Watch Series 2 iptal edildi

Apple’ın geçen yıl piyasaya sürdüğü ve önemli yeniliklerle donattığı Apple Watch Series 2 sessiz sedasız iptal edildi. Pazarda sadece Series 3 ve Series 1 olacak.

Apple’ın akıllı saat pazarındaki en gelişmiş ürünü olacak Apple Watch Series 3 tanıtıldığı etkinlikte ince bir ayrıntı gözlerden kaçmadı. Apple’ın geçen yıl piyasaya sürdüğü ve ilkleri barındıran Apple Watch Series 2 ise iptal edildi.

Sebebi bilinmiyor

Apple Watch Series 2 seride ilk GPS yongası ve su geçirmezlik özelliğine sahip üründü. Ayrıca 1000 nit parlaklık ile Apple ürünleri arasında da en iyi ekrana sahip cihaz durumuna gelmişti. Ne var ki ömrü kısa sürdü. 1 yıl sonra Apple Watch Series 2 üretimi durduruldu.

Üretim neden durduruldu tam olarak bilinemiyor ancak Series 1 daha düşük özelliklere sahip olmasına rağmen satışa devam edecek. Şu anda üst seviye Series 3, alt seviyede de Series 1 akıllı saatleri tercih edilebilecek.

LTE desteği, bağımsız çalışan uygulamalar, daha gelişmiş donanım gibi özelliklere sahip Apple Watch Series 3 modeli 1650TL başlangıç fiyatına sahip. Satışlara 29 Eylül itibariyle başlanıyor. Henüz ülkemizde e-SIM kullanılmadığı için LTE versiyonu şimdilik satışta değil.

Apple Watch Series 1 ise temel donanıma sahip. GPS yongası veya su geçirmezlik gibi özellikler mevcut değil. Başlangıç fiyatı ise 1199TL olarak belirlenmişti. Bu modeli hali hazırda satın alabilirsiniz. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4448 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
apple watch series 2, apple watch series 3 ve Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim