Anlık Bildirim

Popüler mobil oyun Arena of Valor: Yeni Çağ, Cumhuriyet Bayramı'nı özel etkinliklerle kutluyor

Dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip olan mobil oyun  Arena of Valor: Yeni Çağ, özel etkinliklerle birlikte Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayacak.                 

Arena of Valor etkinliklerle Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyor Tam Boyutta Gör

İlk kez 2016 yılında çıkışını yapan ve dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip olan popüler mobil oyun Arena of Valor, geçtiğimiz hafta Türkiye pazarına girdiğini ve ismini Arena of Valor: Yeni Çağ olarak değiştirdiğini açıklamıştı. Şimdi de Cumhuriyet Bayramı için özel etkinlikler duyuruldu.

Daha öncesinde de açıklandığı gibi Cumhuriyet Bayramı kutlaması sebebiyle Youtube ve Twitch dünyasının ünlü isimlerinin karşı karşıya geleceği özel bir maç bizleri bekliyor. 28 Ekim Perşembe akşamı saat 19:00’da Arena of Valor’ın resmi YouTube hesabında yayınlanacak olan maçta Enes Batur, Orkun Işıtmak, Cemre Solmaz, LAZ, Sesegel’in yer aldığı takım; Elraenn, UnLost, Miafitz, KassadinsCreed ve Dora “Stratera” Özsoy takımıyla karşı karşıya gelecek.

Cumhuriyet Bayramı Özel Kostümü

Tank ve savaşçı sınıfının en sevilen kahramanlarından biri olan Arthur ise Cumhuriyet Bayramı’na özel bir kostüme kavuşuyor. Tüm oyuncular 29-31 Ekim tarihleri arasında oyuna girerek Türk motifleriyle süslenen bu kostümü kalıcı olarak elde edebilecek. Bu kostüm dışında asker selamı, Osmanlı tokadı ifadeleri ve nazar boncuğu avatarı gibi kültürümüzü yansıtan özel içeriklere de 31 Ekim’e kadar etkinliğe katılan tüm oyuncular ulaşabilecek.

4 Kasım tarihine kadar 5v5 modunda oyundaki tüm kahramanlarla oynamak mümkün olacak. Bu süre içerisinde tek başına ya da takım olarak oynayarak bazı kahramanlara kalıcı olarak sahip olunabilecek.

Büyük Ödül iPhone 13 Pro Max

Ayrıca 23 Ekim’de başlayan oyun içi etkinlikle en büyük ödül olan iPhone 13 Pro Max dahil birçok ödül kazanma şansı 31 Ekim tarihine kadar oyuncuları bekliyor. Ek şans elde etmek için oyuncuların, oyunda yer alan görevleri tamamlaması gerekiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim