Anlık Bildirim

Aruba, sektörün ilk Dağıtık Hizmetler anahtarlama çözümü Aruba CX 10000 Serisini duyurdu

BT sektörüne yönelik çözümleriyle öne çıkan Aruba, sektörün ilk Dağıtık Hizmetler anahtarlama çözümü olan Aruba CX 10000 Serisi Anahtarlama çözümünü Türkiye'deki BT yöneticilerine tanıttı. 

Aruba CX 10000 Serisi Anahtar Çözümleri tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Bir Hewlett Packard Enterprise şirketi Aruba, 19 Ekim’de tanıtımını yaptığı ilk Dağıtık Hizmetler Anahtarlama çözümünü bugün Türk IT sektörüne duyurdu. Online olarak düzenlenen etkinlikte Pensando iş birliğiyle Aruba CX 10000 Serisi Anahtar Çözümleri BT yöneticileriyle paylaşıldı.

Dağıtık Hizmetler Anahtarlama çözümü, verigimnin yaratıldığı ve işlendiği yazılım tabanlı durum bilgili hizmetlerin kurumlarda uygulanmasını sağlıyor. Pensando iş birliğiyle yaratılan bu anahtarlama çözümü sayesinde modern uygulamaların ve BT organizasyonlarının gerektirdiği hibrit bulut sistemini sağlayan eski yazılımlar ve uygulamaları devre dışı bırakıyor.

Aruba’nın belirttiğine göre Aruba CX 10000 Serisi Anahtarlama çözümü, türünün en iyisi Aruba veri merkezi L2/3 anahtarlama çözümüyle sektörün tek, Pensando’nun tamamen programlanabilir veri işleme ünitesini (DPU) bir araya getirerek, veri merkezi anahtarlamalarında yeni bir sınıflandırmaya öncülük ediyor. Böylelikle hem kablo hızı performansı hem de toplam sahip olma maliyetlerindeki kırılımla geleneksel veri merkezi L2/3 anahtarlarına performans iyileştirmelerini, büyüklük mertebesini ve durum bilgisi veren yazılım tabanlı hizmetleri ölçeğine göre sunuyor.

Pensando’yla birlikte geliştirilen Aruba CX 10000 Serisi Anahtarı, eski mimarilerin getirdiği kısıtlamaların üstesinden gelen tamamen yeni nesil bir anahtarlama çözümü sunuyor. Aruba CX 10000, operatörlerin durum bilgili dağıtık mikro segmentasyon, doğu-batı trafiğini kapsayan güvenlik duvarı ve uzaktan ölçüm hizmetleriyle birlikte sektör standardı spine leaf ağlarını genişletmesini sağlıyor. Tüm bunlar, kritik kurumsal uygulamaların her nerede çalışıyorsa yakınında, her bir erişim noktasında ve tüm zaman dilimlerinde gerçekleşiyor.

Etkinlikte konuşan Aruba Ülke Müdürü Ersin Uyar; “Aruba ve Pensando işbirliği, kuruluşların çok büyük ölçekli altyapı devleri gibi performans gösteren ve ölçeklenen ağ altyapıları oluşturmasına ve işletmesine olanak tanıyan, endüstrinin ilk dağıtık hizmet mimarisini etkinleştirdi. Birlikte gerçekleştiğimiz bu atılımın sektörde yeni inovasyonlara öncülük edeceğini düşünüyoruz. Nesnelerin İnterneti cihazları ve makineler arası iletişim (M2M), dijital dönüşümle yaygınlaşarak hızla büyüyor. Günümüzde internete bağlı cihazların sayısı insan nüfusunun beş katına ulaşmış durumda. Önümüzdeki üç yılda bu oran 10 katına çıkacak ve Nesnelerin İnterneti cihazlarının güvenliğini otomatize hale getirmek olağanüstü önem kazanacak. Bu cihazları otomatize yöntemler olmaksızın kullanıma sokan, tedarik eden ve güvence altına almak isteyen şirketler, sürekli bir şekilde daha karmaşıklaşan güvenlik ihlallerine karşı savunmasız kalacaklar.” dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim