Anlık Bildirim

Asus VX5 Lamborghini; 1 TB kapasiteli SSD'yle donatılan dizüstü bilgisayar

Dizüstü bilgisayar üretimi konusunda uzman firmalardan Asus, tasarımında Lamborghini'nin Reventon modelinden esinlendiği VX5'i Almanya'da teknoloji meraklılarına kapısı açan CeBIT 2009 fuarında lanse etti. Daha önce Acer firması benzer şekilde Ferrari'yle işbirliği yapmıştı.

Şık tasarıma sahip VX5, Intel'in Core 2 Quad işlemcisinden güç alıyor ve 4 GB RAM barındırıyor. Grafik kartı olarak ise NVIDIA GeForce GT 130M (1 GB VRAM GDDR3) uygun görülmüş. Bunların yanısıra yeni dizüstü bilgisayarında 16 inç boyutunda Full HD ekrana yer veren Asus, Blue-ray sürücüsünü de unutmamış. Yüksek çözünürlüklü ekran ve Blue-ray ikilisi bilgisayarı film izlemek için ideal kılmakta. VX5'in performansını daha ileriye taşımak için TwinTurbo modu bulunmakta. Tek tuşla işlemci ve ekran kartının performansı daha ileriye taşınıyor.

Bilgisayarın kuşkusuz en ilgi çekici özelliği ise 1 TB kapasiteli SSD (Solid State Drive) ile donatılmış olması. Kısacası pek çok kişi kapasite konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacaktır. VX5'in piyasaya sürülme tarihi ve fiyatı firma tarafından henüz belirtilmemiş. Ancak fiyatın bütçelerde büyük bir delik oluşturacağına kesin gözüyle bakıyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19268 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim