Anlık Bildirim

5G destekli Raspberry Pi alternatifi geliyor

Axiomtek KIWI310 geliştirici kartı Celeron işlemciler ile Windows sistemlere kapı aralarken Ethernet ve opsiyonel 5G modem ile de bağlantı seçeneklerini arttırıyor. 

Axiomtek KIWI310 tanıtıldı

Son dönemde Raspberry Pi konseptine alternatif olan daha yetenekli geliştirme kartları ortaya çıkmaya başladı. Son olarak Axiomtek firması da 5G destekli bir geliştirici kartını duyurdu. 

Axiomtek KIWI310 özellikleri neler?

Axiomtek KIWI310 geliştirici kartı 85mmx56mm ölçülere sahip ve çift çekirdekli 14nm Intel Celeron N3350 işlemcisi üzerine inşa edilmiş. Böylece Windows sistemlere kapı açılıyor ve daha iyi bir performans elde ediliyor. 

6W güç harcayan kart 8GB’a kadar LPDDR4 bellek ve 64MB dahili hafıza ile geliyor. USB 3.2 girişleri ve HDMI 2.0 girişi yanında standart bir M.2 Key E 2230 girişi ve 40 pinli GPIO kafası da yer alıyor. Ayrıca Gigabit Ethernet (Realtek RTL8111) desteği de sunulmuş.

Bu donanımları bir ısı dağıtıcı ile kapatan firma opsiyonel olarak da bazı seçenekler sunuyor. 22mAh kapasiteli bir batarya ve 5G modeme ekstra ödeme ile sahip olunabiliyor. Axiomtek KIWI310 için henüz bir fiyat açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim