Anlık Bildirim

Left 4 Dead benzeri oyun Back 4 Blood'ın PC özellikleri açıklandı: 4K, DLSS ve daha fazlası

Geçtiğimiz yıl The Game Awards etkinliğinde duyurulan Back 4 Blood'ın çıkış gününde PC'de destekleyeceği özellikler belli oldu ve bir fragman paylaşıldı.

Back 4 Blood'ın PC özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Warner Bros. Interactive Entertainment'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Turtle Rock Studios'un yaptığı Back 4 Blood'ın PC özellikleri için bir fragman paylaşıldı.

Fragman ile belli olan detaylara göre Back 4 Blood, 4K grafik ve çözünürlük desteğinin yanı sıra ultra geniş çözünürlüklere sahip olacak. Ayrıca çoklu monitör desteğine de sahip olacak. PC sürümüne de eklenen cross-play sayesinde tüm oyuncular birlikte oyunu oynayabilecek.

Oyunun PC özelliklerinde şüphesiz en dikkat çeken ayrıntı Nvidia DLSS. Çıkışından itibaren desteklenen Nvidia DLSS ile birlikte oyuncular daha yüksek çözünürlükte performanstan ödün vermeden oynayabilecek. Oyunun PC sürümü için paylaşılan videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Back 4 Blood, 12 Ekim'de Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Steam ve Epic Games Store için yayınlanacak. Oyun ilk günden Xbox Game Pass'te erişilebilir olacak.

Back 4 Blood PC Fragmanı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim