Anlık Bildirim

Bilişim 2000 Gün 4

 Evet bugün tekrar gitmeyi başardım bu benim ikinci günüm (Cumartesi için) ama yukarda dört yazıyor nedenini bir gün önce bu saatlerde yazmıştım bir daha yazmayayım. Şimdi birinci gün (3 oluyor) atladığım noktaları yazacağım ardından diğer yazılar gelecek.

Kapı Hikayesi ;

Kapıdan girişte Turkcell bildiğiniz gibi bedava giriş yapıyorlardı. Ama Harika bir sistemle ;

Kapının yanına geliyorsunuz (turnike) kapının numarasını arıyorsunuz (8017 filan) ve kapı açılıveriyor ben bayıldım. (tahminimce arıyan numaranın Turkcell olup olmadığı kontrol ediliyor ve esas bomba ise Cebit 2000 vericisinden arayıp aramadığı kontrol ediliyor.) Numarası gizli olanlar mesaj atıyordu. Bu Cuma günü yapılıyordu. Cumartesi ise Turkcell görevlileri aşırı yoğunluktan dolayı Tr-cell yazısına bakıp gemenize izin veriyorlardı. Eğer ordan girerseniz. Hemen meşhur Turkcell tırı ile karşılaşıyordunuz ve size beklem karşılığı hediye veriyorlardı (sıra varda bence değmez).

Alan Mesaj'ları

Fuarda ilk dikatimi çekenlerden birisi Tr-cell'in verdiği alan mesajında "Bilisim 2000 Cebit" yazmasıydı. Tukcell hat kapasetesi ise Cuma yeterli iken Cumartesi her aramadan anca %75'i düşüyordu. Buda bence yeterli idi. Sonra esas süpriz Turkcell Standında oldu burda ise "Hoşgeldiniz Turkcell" yazıyordu. Alan mesajlarının Turkcell'deki kodu 50 bilmeyenlere.

Alan Mesajlarının nasıl kullanılabileceğini anlatan link ise burda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim