Anlık Bildirim

Black Panther 2'de Chadwick Boseman herhangi bir şekilde olmayacak; film Wakanda'nın kendisine odaklanacak

Geçtiğimiz yıl ne yazık ki hayatını kaybetmiş olan genç oyuncu Chadwick Boseman'ın başrolü olduğu Black Panther serisinin ikinci filminin hikaye detayları belli oldu.

Black Panther 2'de Chadwick Boseman herhangi bir şekilde olmayacak; film Wakanda'nın kendisine odaklanacak Tam Boyutta Gör

Disney'in yaratmış olduğu Marvel Sinematik Evreni'ndeki Black Panther filminin başrolü Chadwick Boseman, bildiğiniz gibi kanser sebebiyle geçtiğimiz yıl ne yazık ki hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybetmesinin ardından da ikinci filmde ne olacağı büyük merak konusu oldu.

Marvel Sinematik Evreni'nin başındaki isim olan Kevin Feige de geçtiğimiz günlerde ikinci film hakkında biraz daha ayrıntı açıkladı. İkinci filmde Chadwick Boseman'ın CGI'la yaratılmış şekilde filmde bulunmayacağı söylenmişti. Son açıklamaya göre de filmde Chadwick Boseman'ın karakteri için yeni bir rol de seçilmeyecek.

Black Panther 2, Black Panther'in ülkesi olan Wakanda'nın kendisine odaklanacak. İkinci filmde Wakanda'nın keşfedilmemiş kısımlarına odaklanacağını ve daha önce Marvel çizgi romanlarında bulunan başka karakterlere odaklancağını söyledi. Filmden en azından bir fragman gelene kadar daha fazla ayrıntı öğrenemeyeceğiz gibi duruyor.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Ryan Coogler'ın yaptığı Black Panther 2, 7 Temmuz 2022'de vizyona girecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim