Anlık Bildirim

Lenovo’dan sağlık ölçümü yapan Moto Mod

Moto Z akıllı telefon serisinde artık parmağınız üzerinden nabız, nefes alma oranı, vücut ısısı, kan basıncı ve kandaki oksijen oranı değerlerini ölçme imkânınız bulunuyor.

Motorola Moto Z serisinin değiştirilebilir arka modülleri bugüne kadar kullanıcılara daha gelişmiş fonksiyonlar sunmayı amaçlamıştı. İlk kez sağlık takibine yönelik bir Moto Mod piyasaya sürülüyor.

Vital Moto Mod neler sunuyor?

Sağlık alanında Nesnelerin İnterneti konseptini geliştiren Vital firması ve Lenovo arasında yapılan ortaklıkla kullanıcıların farklı analizler yapabileceği Vital Moto Mod adında yeni bir aksesuar CES 2018 fuarında duyuruldu.

Vital Moto Mod kullanıcıların nabız, nefes alma oranı, vücut ısısı, kan basıncı ve kandaki oksijen oranı değerlerini en doğru şekilde ölçebiliyor. Daha sonra bu bilgiler kullanıcının sağlık danışmanıyla da paylaşılabiliyor.

Aksesuar ölçümlerini kullanıcının parmağından yapıyor ve halkanın iç kısmındaki kumaş şişerek parmağı kavrıyor. Yaklaşık 2-3 dakika içerisinde tüm ölçümler yapılmış oluyor. Bluetooth üzerinden Vital uygulamasına gönderilen veriler istatistik haline getiriliyor. Vital Moto Mod 1 Nisan itibariyle piyasaya çıkacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim