Anlık Bildirim

Telefonlarda 10000mAh batarya uzak değil

Akıllı telefon dünyasında ne yazık ki kullanım süreleri açısından devrimsel bir gelişme yaşanmadı ve üreticiler daha çok yazılım odaklı veya hızlı şarj odaklı çözümler sunmaya çalışıyor. Bazı üreticiler ise güçlü bataryalar kullanarak bu sorunu aşmaya çalışıyor. 

En son akıllı telefonlarda 6000mAh seviyesine kadar çıkabilen modeller görmüştük. Modelin kalınlığı açısından daha güçlü batarya kullanmak iyi bir fikir olmasa da bununla ilgili çalışma yürütenler mevcut.

Akıllı telefon üreticisi Qukitel, 10000mAh gücünde batarya taşıyan bir akıllı telefon projesi üzerinde çalışıyor. Firmanın amacı en azından bu projeyi bir prototip seviyesine getirebilmek. 

Demo maketlerine bakıldığında 10000mAh batarya nedeniyle adeta taşınabilir şarj cihazı şeklinde bir telefon ortaya çıktığı görülüyor. Firma bunu biraz daha inceltmenin yollarını arıyor. 

Son dönemde güçlü batarya trendi ilgi görmeye başladı. Ancak tüketicinin bu tür ürünlere ilgisi artarsa bu kez oldukça kalın ancak bataryası ile 2 veya 3 gün kullanım süresi sunabilen akıllı telefonlarla karşılaşmaya başlayacağız. Qukitel şimdilik proje için net bir tarih veremiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6381 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim