Anlık Bildirim

Cherry’den parmak izi okuyuculu fare

Eğer bilgisayarınızda bir parmak izi okuyucusu bulunmuyorsa yeni bir bilgisayar almanıza gerek yok. Cherry MC 4900 fare bunu size harici olarak sağlayabiliyor.

Daha çok ismini mekanik klavye tuşları ile duyduğumuz Cherry, aslında çevre birimleri segmentinin önemli bir oyuncusu durumunda. Firmanın son ürünü parmak izi okuyuculu bir fare oldu.

Cherry MC 4900 neler sunuyor?

Son dönemde parmak izi sensörleri artık klavye ve fare ürünlerine de girmeye başladı. Özellikle bilgisayarında veya dizüstü modelinde parmak izi okuyucusu olmayan ancak cihazını değiştirmek de istemeyenlerin yardımına bu çevre birimleri koşuyor. Windows 10 içerisindeki biyometrik doğrulama desteği sayesinde de sisteme kolayca adapte ediyor.

Cherry MC 4900 adındaki fare birimi üst kısmında bir parmak izi okuyucusu barındırıyor. Crossmatch TouchChip TCS2 yongası üzerinde şekillenen okuyucu kapasitif ve oldukça da hızlı. Özellikle iş istasyonlarına birden fazla kişinin bağlanması gereken kurumlarda böyle bir fare ürünü güvenliği en üst seviyeye çıkarabiliyor.

Fare biriminde 1375 DPI seviyesinde optik sensör yer alıyor ve 1.8 metre uzunluğunda USB kablosu ile destekleniyor. Sağ ve sol ele uygun olan fare için 130$ fiyat etiketi belirlenmiş. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim