Anlık Bildirim

Chevrolet Camaro tasarımlı PC satışa sunuldu

Yeni bir bilgisayarım olsun ve diğerlerinden farklı görünsün istiyorsanız, dünyaca ünlü otomobil üreticisi Chevrolet'in size yeni bir teklifi var. Retro çizgiler taşıyan yeni tasarımıyla spor otomobil tutkunlarının dikkatini çeken Chevrolet Camaro, satın alacak kadar geniş bir bütçeye sahip olmayan tutkunlar için bu sefer bilgisayar formunda geliyor.

Chevrolet'in resmi internet sitesi üzerinden satışa sunulan Camaro PC, gerek tasarım gerekse de donanım özellikleriyle dikkat çekmeyi başarıyor. Kırmızı renkli Camaro, kaptunun altında, Intel'in çift çekirdekli Atom N330 (1.6GHz) işlemcisini taşıyor. Nvidia ION platformunu kullanan sistem, 3D ve HD Video hızlandırma desteği de sunuyor.

8GB'a kadar bellek ve 500GB'a kadar sabit disk seçenekleriyle sunulan Camaro PC, optik sürücü olarak 8x hızında kayıt yapan DVD yazıcı ile birlikte sunuluyor. Medya giriş slotu ön tamponun üzerine yerleştirilen bilgisayarda, kablosuz iletişim için WiFi ve görüntü aktarımı için D-Sub ile birlikte HDMI konnektörlerine de yer veriliyor.

Windows 7 işletim sistemiyle gelen ve LED aydınlatmaları sayesinde özellikle gece kullanımlarında şık bir görüntü sergileyeceği belirtilen otomobil tasarımlı bilgisayarın GM lisansına sahip olduğunu da not düşelim. Farklı renk seçenekleriyle alınabilecek olan Camaro PC, Amerika'da 1240 dolardan başlayan fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Chevrolet Camaro tasarımlı PC satışa sunuldu

Chevrolet Camaro tasarımlı PC satışa sunuldu

Chevrolet Camaro tasarımlı PC satışa sunuldu
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
39825 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
pc, masaüstü bilgisayar ve
2 etiket daha bilgisayar chevrolet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim