Anlık Bildirim

Chrome OS, görev çubuğuna Google Takvim'i entegre ediyor

Google, Chromebook kullanıcılarının istediği yerleşik takvim özelliği üzerinde çalışıyor. Şirket, Chrome OS'un görev çubuğuna Google Takvim'i entegre edecek.

Chrome OS beklenilen bir özelliğe kavuşuyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Google, kullanıcıların uzun zamandır istediği bir özelliği Chromebook'lara getirmek için çalışıyor. Bu yılın başlarından bu yana teknoloji devi, Chrome OS'ta görev çubuğu üzerinden takvime erişim sağlanması için çalışmalar yürütüyor. Ortaya çıkan son bilgilere göre şirket, 'Aylık Takvim Görünümü' adı altında bu özelliği test ediyor.

Chrome OS'un görev çubuğuna takvim widget'ı geliyor

Chromebook'ların görev çubuğunda henüz yerleşik olarak takvim bulunmuyor ancak bu durum yakın zamanda değişecek gibi görünüyor. 9to5Google tarafından tespit edilen değişikliklere göre Google, Chrome OS için Google Takvim entegrasyonuyla tamamlanmış yeni bir takvim widget'ı üzerinde çalışıyor.

Chrome OS beklenilen bir özelliğe kavuşuyor: İşte detaylar Tam Boyutta Gör

Bu yılın ilk aylarında şirket, görev çubuğunun sağ tarafında yer alan saatin yanında mevcut tarihi göstermeye başlamıştı. Şimdi ise Google bir widget ile daha kullanışlı bir takvim görünümünü sisteme kazandırıyor. Özelliğe şu an için bir Chrome Flags üzerinden erişilebiliyor.

Açıklamasında: "Kullanıcıların programlarını daha hızlı görüntülemelerine yardımcı olarak üretkenliği artırmak için Google Takvim etkinlikleriyle Aylık Takvim Görünümü'nü gösterin." yazan Aylık Takvim Görünümü özelliği şu an beta sürümlerde test ediliyor ancak kararlı sürümle de kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim